مهندسی مالی: هدف از این گرایش آشنایی دانشجویان با مباحث مربوط به ابداع انواع محصولات مالی جدید با در نظر گرفتن قوانین اسلامی، انواع روش های پیشرفته قیمت گذاری ابزارهای مشتقه و مدیریت ریسک با استفاده از آنها است.
بانکداری: هدف از این گرایش آشنایی دانشجویان با ابزارهای جدید در بانکداری، مدیریت ریسک در بانکها، فلسفه بانکداری اسلامی، بازار و انواع محصولات بانکداری اسلامی و مباحث مربوط به مدیریت دارایی و بدهی در بانکها است.
مالی بین المللی: هدف از این گرایش آشنایی دانشجویان با مباحث بنگاههای اقتصادی در یک محیط بینالمللی، تحلیلهای سرمایهگذاری بینالمللی، تامین مالی در بازارهای جهانی، تامین مالی صادرات و واردات، شرکتهای چند ملیتی است.
بیمه: هدف از این گرایش آشنایی دانشجویان با مباحث بیمه به صورت نظری و عملی، مکانیسم انتقال ریسک با استفاده از بیمه، اصول حقوقی بیمه، قراردادهای بیمه، اصول مالی و حسابداری بیمه، بیمههای اتکایی و فلسفه بیمه اسلامی، بازار و انواع قراردادهای آن است.
حقوق مالی: هدف از این گرایش آشنایی دانشجویان با مباحث حقوق مالی در بنگاههای اقتصادی، حقوق قراردادها، حقوق اموال و مالکیت، حقوق مالیاتی، حقوق مربوط به ساختار سرمایه، سهام، اوراق مشارکت و حاکمیت شرکتی است.
|